Eксперт по трансплантацията на косаexpert

ИСМЕТ ЙЪЛМАЗЕР
Eксперт по трансплантацията на коса

Роденият през 1958 г. в Ислахие, провинция Газиантеп, експерт по трансплантация на коса Исмет Йълмазер завършва Здравния колеж за подофицери към Военномедицинската академия Гюлхане, както и Факултета по английски език към Анадолския университет Ескишехир. Преди това той придобива  начално, основно и средно образование.

След като в продължение на 20 години работи като техник в хирургиите и операционните зали на болниците на Военно-въздушните сили на Турция, по негова идея, в Каршяка, Измир, през 1999 г. се появява медицински център „Дениз”.  След пенсионирането си през 1997 г. Исмет Йълмазер е един от създателите, ръководител и експерт в изследвания и проучвания за трансплантация на коса в медицинския център.

През 2004 г. основава и застава начело на медицински център ÇESAV.

През 2010-а основава клиниката за трансплантация на коса Rotalife и естетичен център. Продължава да работи за здравето на косата и заедно със своя екип за изследвания и развитие създава продуктите за коса Orenda, ефективни срещу косопад и познати не само на вътрешния, но и на международните пазари.

Освен това, в отдела за изследвания и развитие, Исмет Йълмазер разработва биотехнологичната Orenda, осигуряваща по-бърз растеж на косата след трансплантация и предпазваща от косопад.

Клиниката за трансплантация на коса Rotalife и естетичният център, създадени от него, предлагат на своите клиенти от 36 държави услуги в Измир, Анталия и Кушдасъ.

Исмет Йълмаз е женен, баща на 3 деца.

esperto1


Фотогалерия
istanbul izmir istanbul izmir