Продуктите срещу косопад Orenda Magic Powerorenda-1-768x417

Спрете косопада с Orenda Magic Power!

ЕФЕКТИВНО ПРЕДОТВРАТЯВАТ КОСОПАДА

ПОДПОМАГАТ РАСТЕЖА НА НОВА КОСА

Технология с растителни стволови клетки предпазва кожните стволови клетки

Създадени за безжизнена, слаба и рядка коса, серумът и шампоанът Orenda Magic Power са новите членове на семейството ни за грижа за косата. Съдържат ябълков екстракт (Malus Domestica) с най-благотворните за косата растителни стволови клетки. Екстрактът е извлечен с патентована фитоклетъчна технология от ябълки, отглеждани в планините на Швейцария и изследвани от швейцарските учени. Това е единствената активна субстанция, която през 2008 г. спечели наградата на BSB за иновации в козметиката.

Malus Domestica е екстракт от швейцарска ябълка, който се среща рядко в природата. Предпазва кожните стволови клетки. Ефективността му вече е доказана по света. Благодарение на нанотехнология, наречена PhytoCellTec™, екстрактът се добива от стволовите клетки на зелена ябълка, добавя се към качествени козметични продукти и осигурява дълъг живот на клетките на косата.

Добитият с PhytoCellTec™ ябълков екстракт има двойно действие:

Гарантира производството на нови тъкани.

Прави стволовите клетки на косата по-силни и устойчиви, като едновременно с това предпазва както тях, така и тъканите.

Екстрактът от стволови клетки на швейцарска ябълка (Malus Domestica плодов клетъчен екстракт) съдържа живи стволови клетки за дълготрайна защита. Стимулира кожните стволови клетки и дори ги пази от преждевременно стареене.

Таблетките с биотин Orenda Magic Power съдържат голямо количество от ефикасния проантоцианидин B2. Проантоцианидинът B2 премахва неефективните клетки от местата с окосмяване, стимулира силните клетки, помага да спре косопадът, поддържа и увеличава растежа на здрави нови космени фоликули с епидермис върху подмладения скалп.

Целта на продуктите за коса Orenda Magic Power е да подхранват космените фоликули, да образуват нови фоликули и да предотвратяват косопада. Наред с това те стимулират клетъчната тъкан на косъма, възстановяват и правят по-силни кожата и космените фоликули и придават здрав вид. Така косата е здрава и силна. Действат ефективно и с това, че ускоряват фазите на растеж на космените фоликули. Безконтролното отделяне на себум, най-важната причина за косопад, както и разрушаването на космените фоликули са възпрепятствани с продуктите за коса Orenda Magic Power.

Натуралният продукт Orenda Magic Power е богат на растителни екстракти, използвани в козметиката за коса, както и на аминокиселини, които са основни градивни елементи на протеините. Намалява и предпазва от косопад, подхранва тъканите и слабата коса и подпомага израстването на нова коса. Продуктите за коса Orenda Magic Power обновяват косата и кожата, предотвратява сухотата и поддържат оптимален баланс на омазняване.

Шампоанът, серумът и таблетките с Orenda Magic Power имат максимален ефект, когато се ползват заедно.

shampoo   serum  biotin

Направете нещо срещу косопада днес – свържете се с нас.
За поръчка:    00359 888 838 098

Страдате ли от оплешивяване?
Ще ви консултираме безплатно за трансплантация на коса

Форма за консултация


Фотогалерия
istanbul izmir istanbul izmir